![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 40-50 g rýže • 80-100 g libového hovězího masa • 2 lžíce oleje • 2 mladé cibulky • 3 lžíce zeleninového bujónu • kari • 2 lžíce sójové omáčky • 1 lžíce medu • 2 růžičkové kapustičky • půl mrkve • sůl • pepř Recept hovězí maso na kari připravíme takto:
Rýži uvaříme. Maso na krájíme na kousíčky, orestujeme na oleji, přidáme nasekanou cibulku, dochutíme kari, přilijeme bujón a sójovou omáčku rozmíchanou s medem a podusíme. Potom přidáme kapustičky, okořeníme a ještě chvilku podusíme. Při podávání ozdobíme proužky mrkve. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Azu po tatarsku z hovězího masa Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany Hovězí bok na medu Hovězí čína Hovězí líčka Hovězí maso na víně Hovězí na pivu Hovězí pečené na pivě Hovězí po námořnicku Hovězí roštěnka s citrónem a zeleninou Hovězí rožeň po indiánsku Hovězí steak s koňakovou omáčkou Hovězí steaky s houbovou omáčkou Hovězí špízky s paprikou a červeným zelím Hovězí teriyaki Hovězí žebra po texasku Japonské hovězí kari Japonské kuřecí kari Japonské vepřové kari Kančí maso s čokoládovou omáčkou Karibská dušená tykev s kukuřicí Krůtí maso s třešněmi a kari rýží Kuřecí na kari s lečem Marocké dušené maso Maso pěti vůní Masový dort Mexické hovězí fajitas Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem Špagety s pikantním hovězím masem Vepřové maso s cibulí na víně Vepřové maso smažené se zázvorem Zaklepávané hovězí řízky hovězí maso na kari, recept, speciality |
|