KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Hovězí maso na kari

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso na kari potřebujeme tyto suroviny:

   • 40-50 g rýže
   • 80-100 g libového hovězího masa
   • 2 lžíce oleje
   • 2 mladé cibulky
   • 3 lžíce zeleninového bujónu
   • kari
   • 2 lžíce sójové omáčky
   • 1 lžíce medu
   • 2 růžičkové kapustičky
   • půl mrkve
   • sůl
   • pepř
Recept hovězí maso na kari připravíme takto:
Rýži uvaříme. Maso na krájíme na kousíčky, orestujeme na oleji, přidáme nasekanou cibulku, dochutíme kari, přilijeme bujón a sójovou omáčku rozmíchanou s medem a podusíme. Potom přidáme kapustičky, okořeníme a ještě chvilku podusíme. Při podávání ozdobíme proužky mrkve.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Azu po tatarsku z hovězího masa   Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany   Hovězí bok na medu   Hovězí čína   Hovězí líčka   Hovězí maso na víně   Hovězí na pivu   Hovězí pečené na pivě   Hovězí po námořnicku   Hovězí roštěnka s citrónem a zeleninou   Hovězí rožeň po indiánsku   Hovězí steak s koňakovou omáčkou   Hovězí steaky s houbovou omáčkou   Hovězí špízky s paprikou a červeným zelím   Hovězí teriyaki   Hovězí žebra po texasku   Japonské hovězí kari   Japonské kuřecí kari   Japonské vepřové kari   Kančí maso s čokoládovou omáčkou   Karibská dušená tykev s kukuřicí   Krůtí maso s třešněmi a kari rýží   Kuřecí na kari s lečem   Marocké dušené maso   Maso pěti vůní   Masový dort   Mexické hovězí fajitas   Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem   Špagety s pikantním hovězím masem   Vepřové maso s cibulí na víně   Vepřové maso smažené se zázvorem   Zaklepávané hovězí řízky  


hovězí maso na kari, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!