KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. března, neděle, svátek má: Emanuel


Hovězí maso dušené se zeleninou

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso dušené se zeleninou potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g hovězího masa
   • 1 cibule
   • 100 g mrkve
   • 4 kyselé okurky
   • 30 g oleje
   • 1 dcl bílého vína
   • 20 g hladké mouky
   • sůl
   • pepř
Recept hovězí maso dušené se zeleninou připravíme takto:
Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme ze všech stran. Pak osolíme, posypeme mletým pepřem, podlijeme bílým vínem a přikryté pomalu dusíme. Až je maso poloměkké, přidáme nakrájenou mrkev a společně podusíme. Pak přidáme okurky nakrájené na nudličky a opět dusíme. Až je maso měkké, vyjmeme ho a nakrájíme na plátky. Mouku zamícháme do malého množství šťávy, přilijeme zbytek šťávy a necháme přejít varem. Podáváme s bramborami nebo s knedlíky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso dušené se zeleninou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Arabská hovězí játra   Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Boloňský hovězí hrnec   Bosenské masové kuličky   Bramborové karbanátky se zeleninou   Bramborový guláš se zeleninou   Brambory plněné mletým hovězím   Burgundské hovězí maso   Cikánská hovězí pečeně   Dalmátské dušené hovězí maso   Domácí hovězí roštěná   Drůbeží maso v alobalu   Dušená hovězí plec na šalotce   Dušené brambory s čerstvými houbami   Dušené brambory s kedlubnami   Dušené fazole se slaninou   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené kapří mlíčí   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené kuře na zelenině   Dušené kuře s bílou omáčkou   Dušené kuře s brokolicí   Dušené kuře se zeleninou   Dušené řízky   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené václavky   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Dušené zelí s flíčky   Dušené žampiony s bambusem   Grilovaný hovězí jazyk   Guláš z hovězí oháňky   Hortobadské hovězí plátky   Houbový guláš se zeleninou   Hovězí eintopf   Hovězí guláš  


hovězí maso dušené se zeleninou, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!