Hovězí guláš JadranKategorie: hlavní jídla, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept hovězí guláš jadran potřebujeme tyto suroviny: • 500 g hovězí plece • 2 brambory • 3 kapie • 3 cibule • rajčatový protlak • kari koření • sůl • pepř • olej
Recept hovězí guláš jadran připravíme takto: Maso umyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, a oopepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova, přidáme rajčatový protlak a maso a opekáme asi 20 minut. Pak zalijeme vodou a vaříme asi 2 hodiny. Potom do guláše přidáme nastrouhané brambory a kapii a ještě 15 minut povaříme. Podle potřeby dochutíme solí. Podávame s vařenými brambory nebo s kynutým knedlíkem.
hovězí guláš jadran, recept, hlavní jídla |
|