KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. října, pondělí, svátek má: Teodor


Hovězí bok na medu

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí bok na medu potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg hovězího boku
   • cibule
   • česnek
   • mletá paprika
   • oregano
   • 2 lžíce vinného octa
   • 0,5 dcl oleje
   • 2 lžíce medu
Recept hovězí bok na medu připravíme takto:
Cibuli nakríjíme na kolečka, česnek nakrájíme na tenké plátky. Všechny ingredience (kromě masa) smícháme v misce dohromady. Do této marinády přidáme vepřový bok a necháme marinovat nejlépe do druhého dne. Pak grilujeme a potíráme zbylou marinádou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí bok na medu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Azu po tatarsku z hovězího masa   Hovězí čína   Hovězí líčka   Hovězí maso na kari   Hovězí maso na víně   Hovězí na pivu   Hovězí pečené na pivě   Hovězí po námořnicku   Hovězí roštěnka s citrónem a zeleninou   Hovězí rožeň po indiánsku   Hovězí steak s koňakovou omáčkou   Hovězí steaky s houbovou omáčkou   Hovězí špízky s paprikou a červeným zelím   Hovězí teriyaki   Hovězí žebra po texasku   Japonské hovězí kari   Kuřecí křidélka na medu   Kuřecí prsíčka na mátě a medu   Kuřecí stehna na medu   Mexické hovězí fajitas   Špagety s pikantním hovězím masem   Zaklepávané hovězí řízky  


hovězí bok na medu, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!