KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. září, středa, svátek má: Oleg


Horňanské uzené

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept horňanské uzené potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g uzené pečeně
   • 2 dl kyselé smetany
   • sůl
   • 1250 g brambor
   • sádlo
   • kmín
   • 500 g kysaného zelí
   • 1 cibule
Recept horňanské uzené připravíme takto:
Uzenou pečeni vaříme ve vodě téměř doměkka, pak ji vyjmeme a nasekáme na porce. Brambory nakrájíme na větší kostky, osolíme a opečeme společně s cibulí a kmínem na sádle. Pekáč vymažeme sádlem, na dno poskládáme polovinu zelí, potom vrstvu brambor a znovu zelí a vše podusíme v troubě. Přeléváme vývarem z uzeného masa. Po změknutí zalijeme smetanou a dopečeme.





horňanské uzené, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!