KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. srpna, čtvrtek, svátek má: Petra


Holandské vejce

Kategorie: hlavní jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept holandské vejce potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g vařeného uzeného masa
   • 8 vajec uvařených natvrdo
   • 2 žloutky
   • 1 kelímek kysané smetany
   • 200 g nastrouhaného sýra
   • sádlo
Recept holandské vejce připravíme takto:
Vejce nakrájíme na plátky, uzené maso nakrájíme na malé kostky. Do vymazaného pekáče uložíme vrstvu vaječných plátků, posypeme polovinou uzeného masa, polovinou nastrouhaného sýra a polijeme polovinou smetany rozmíchané se 2 žloutky. Vrstvy ještě jednou zopakujeme. Dáme do trouby a zapečeme dozlatova. Podáváme s vařenými brambory.





holandské vejce, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!