KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. listopadu, sobota, svátek má: Romana


Hergmah

Kategorie: hlavní jídla, kozí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hergmah potřebujeme tyto suroviny:

   • kozí žebra
   • kozí bok
   • bílé fazole
   • cibule
   • česnek
   • zázvor (čerstvý plátkovaný nebo lžička mletého)
   • kousky citronové kůry
   • drcená feferonka
   • 2 lžíce vinného octa
   • 1 hrnek rajského protlaku
Recept hergmah připravíme takto:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, česnek, zázvor, kousky citronové kůry a drcenou feferonku, přidáme nasekaná kozí žebra a bok, vinný ocet, rajský protlak a 1 hodinu dusíme. Pak přidáme bílé fazole (ty jsme 24 hodin předem namočili) a vše společně dodusíme do měkka. Podáváme s chlebovými plackami.





hergmah, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!