Guláš po horňáckuKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept guláš po horňácku potřebujeme tyto suroviny: • 60 dkg vepřového ramínka • 2 cibule • 1 konzerva červených fazolí v nálevu • 1 10° pivo • 1 zakysaná smetana • olej • 1 lžíce sladké papriky • sůl • pepř • česnek • kmín • 1 lžíce hladké mouky Recept guláš po horňácku připravíme takto: Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a nakrájené maso a prudce osmahneme. Pak osolíme, opepříme a okmínujeme, podlijeme trochou piva a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme zbylým pivem. Před dokončením přidáme prolisovaný česnek a scezené fazole. Nakonec přidáme kelímek zakysané smetany a znovu krátce na mírném ohni povaříme.
guláš po horňácku, recept, hlavní jídla |
|