KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Gruzínské čanachi

Kategorie: speciality, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept gruzínské čanachi potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g tučnějšího skopového masa
   • 500 g brambor
   • 500 g rajčat
   • 5 lilků
   • 5 cibulí
   • 10 kuliček pepře
   • 1 lžička papriky
   • 2 lžíce nasekané natě koriandru
   • 1 lžíce bazalky
   • 200 ml pomerančové šťávy
   • 25 g tuku
Recept gruzínské čanachi připravíme takto:
Maso rozdrobíme, rozdělíme na 5 dílů, vložíme na dno nádoby, na něj naklademe nakrájenou cibuli, čtvrtky brambor, celá rajčata a podélně rozřízlé a osolené lilky. Kažkou vrstvu posypeme kořením. Na to vše dáme tuk nebo máslo, zalijeme rajčatovou šťávou, přikryjeme pokličkou, vložíme do středně vyhřáté trouby a dusíme 1,5 až 2 hodiny.





gruzínské čanachi, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!