KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. září, neděle, svátek má: Jaromír


Gruzínská šurpa

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept gruzínská šurpa potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g hovězího masa
   • 1 cibule
   • 100 g mrkve
   • 100 g brambor
   • vývar
   • 20 g rajčatového protlaku
   • 40 g sádla
   • sůl
   • 5 kuliček celého pepře
   • petrželka
   • kopr
Recept gruzínská šurpa připravíme takto:
Maso nakrájíme na větší kousky, osmahneme s nahrubo nakrájenou cibulí, pak zalijeme vývarem, přidáme pepř a sůl a vaříme. Před dovařením přidáme mrkev nakrájenou na kolečka, oloupané a na kostičky nakrájené brambory a rajčatový protlak. Před podáváním přidáme nadrobno nakrájenou zelenou petrželku a kopr.





gruzínská šurpa, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!