KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. září, neděle, svátek má: Jaromír


Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 větší silnější vepřové řízky
   • 2 lžíce oleje
   • 2 lžíce sojové omáčky
   • sůl
   • mletý pepř
   • citron
   • rajče
   • 150 g drůbežích jater
   • 10 žampionů
   • 2 lžíce másla
   • špetka římského kmínu
   • sůl
   • 1 lžíce nasekané petrželky
   • 2 lžíce strouhanky
   • 1 vejce
Recept grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry připravíme takto:
Nádivku připravíme tak, že drůbeží játra opečeme na másle se špetkou římského kmínu, při opékání je rozmačkáme vidličkou. Promícháme, přidáme na plátky nakrájené žampiony a ještě 5 minut opékáme. Pak osolíme, opepříme, přidáme petrželku, strouhanku a vejce, zamícháme a necháme ztuhnout. Vepřové řízky naklepeme a nařízneme do nich kapsu. Lehce osolíme a opepříme a volně naplníme nádivkou. Uzavřeme jehlou, potřeme směsí oleje se sójovou omáčkou a pomalu opékáme po obou stranách na roštu asi 20 minut. Přitom je potíráme směsí oleje se sojovou omáčkou. Zdobíme citronem a rajčaty a podáváme s chlebem nebo hranolky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Baklažány plněné masem   Balkánské vepřové kotlety   Belgické plněné brambory   Bramborové knedlíky plněné houbami   Brambory plněné mletým hovězím   Cukety plněné kuřecími játry   Cukety plněné kuskusem   Čínské vepřové v karamelu   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Grilované kotlety Bordeaux   Grilované rybí filé   Hortobadské hovězí plátky   Houby s kuřecími játry   Houby s vepřovými játry   Hovězí plátky na pivě   Hovězí plátky s pikantní omáčkou   Hovězí plátky v bramborách   Hovězí plněné závitky   Hovězí závitky plněné slaninou   Chop-Suey z vepřového masa   Irské plněné kotlety   Jehněčí plátky buchlovské paní   Kapusta zapečená s játry a slaninou   Kapustové listy plněné rýží   Karbanátky plněné hermelínem   Karbanátky plněné loveckým sýrem a anglickou slaninou   Karbanátky plněné mozarelou   Karbanátky plněné vejcem   Karbanátky plněné žampiony   Kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa   Krůtí rolka s drůběžími játry a Nivou   Kuřecí maso s játry a šunkou   Kuřecí plátky na smetaně   Kuřecí plátky na víně   Kuřecí plátky po staročesku   Líná bába z vepřového masa   Masové kuličky plněné sýrem   Nadívané hovězí plátky   Nakládané srnčí plátky   Normandské vepřové kotlety   Ovar z vepřové hlavy   Paprikové lusky plněné kysaným zelím a rozinkami   Papriky plněné masem a rýží v rajské omáčce   Papriky plněné syrečkovou směsí   Papriky plněné tvarohovým krémem   Papriky plněné uzeným tofu a mletým masem   Papriky plněné zapékané  


grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!