KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. února, čtvrtek, svátek má: Svatopluk


Gaspacho

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept gaspacho potřebujeme tyto suroviny:

   • 1/2 okurky
   • 1/2 zelené papriky
   • 1/2 kg rajčat
   • malá cibule
   • 3 stroučky česneku
   • 3 lžíce oleje
   • 2 lžíce octa
   • 1 lžíce citrónové šťávy
   • 2 lžíce rajského protlaku
   • 1/2 l rajčatové šťávy
   • sůl
   • pepř
Recept gaspacho připravíme takto:
Do velké mísy dáme nadrobno nakrájenou okurku a zelenou papriku. Rajčata, cibuli a česnek rozmixujeme, přidáme olej, ocet citrónovou šťávu, rajčatovou šťávu a rajčatový protlak. Směs přidáme do mísy a promícháme. Osolíme, opepříme a necháme v ledničce vychladit. Před podáváním nakrájíme na drobno papriku, kroužky cibule a usmažíme nakrájený chléb na kostičky, na každý talíř dáme tuto zeleninu s chlebem a zalijeme vychlazenou polévkou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Gaspacho nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Gaspacho II  


gaspacho, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!