![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g fusilli • 1 konzerva tuňáka v oleji • 100 g oliv • 100 g kaparů • 1 lžíce sardelové pasty • trochu cukru • 200 ml suchého bílého vína • máslo • sůl Recept fusilli s tuňákem a olivami připravíme takto:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. Olivy a kapary nakrájíme nadrobno a chvilku podusíme na másle. Pak přidáme cukr, sardelovou pastu, víno a rozmačkaného tuňáka a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Hotové těstoviny promícháme s omáčkou a podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Fusilli s tuňákem a olivami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Baskická směs s tuňákem a bramborem Fusilli con kari Rizoto s rajčaty a olivami Rizoto s tuňákem Římský salát s rajčaty a olivami Telecí ragú s olivami Těstoviny s tuňákem a sardelkami fusilli s tuňákem a olivami, recept, hlavní jídla |
|