KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Francouzský rybí nákyp

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francouzský rybí nákyp potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g vařeného rybího masa
   • 2 vejce
   • 1,5 dcl husté bešamelové omáčky
   • sůl
   • pepř
   • troška másla
Recept francouzský rybí nákyp připravíme takto:
Uvařenou rybu očistíme, stáhneme kůži, maso buď rozmačkáme vidličkou na jemnou kaši nebo pomeleme, pak rozředíme bešamelovou omáčkou, opepříme, osolíme a zahřejeme. Až se směs začne vařit, odstavíme a pomalu za stálého míchání přidáme žloutky a z bílků ušlehaný tuhý sníh. Potom všechno vylijeme do nákypové formy vymazané máslem a v mírně teplé troubě pečeme asi 20 minut. Upečený nákyp vyklopíme a hned podáváme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzský rybí nákyp nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Dýňový nákyp se slaninou   Rybí hamburgery   Srnčí ragú na rybízové smetaně   Sýrový nákyp s rýží a šunkou   Žampiónový nákyp  


francouzský rybí nákyp, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!