KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Francouzský chřest

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francouzský chřest potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 sklenice chřestu
   • 1 smetana ke šlehání (na vaření)
   • 1 žloutek
   • 4 plátky šunky
   • tvrdý sýr
   • kousek másla
   • sůl
Recept francouzský chřest připravíme takto:
Chřest scedime a rovnoměrně rozdělíme na pět dílů. Každý díl zabalíme do plátku šunky, položíme vedle sebe do máslem vymazané zapékací mísy, zalijeme ve smetaně rozšlehanými žloutky s troškou soli a necháme v troubě zapéct, než smetana nebude téct, když se mísa nakloní. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem a ještě krátce zapečeme. Podáváme samotné jako předkrm nebo s chlebem jako lehkou večeři.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzský chřest nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Chřest s česnekem a kapary   Chřest zapečený se šunkou a mozzarellou   Chřestová omeleta se žampiony   Chřestové rolky s lučinou   Raci vaření s chřestem  


francouzský chřest, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!