Francouzská zeleninová polévka s kuřecím masemKategorie: polévky, drůbeží masoHodnocení receptu:   Na recept francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem potřebujeme tyto suroviny: • 200 g kuřecího masa • 2 mrkve • 1 petržel • kousek celeru • 8 růžiček květáku • 2 listy kapusty • 1 cibule • hrst hrášku • 2 stroužky česneku • kousek másla • sůl • pepř • drůběží vývar Recept francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem připravíme takto: Veškerou zeleninu nakrájíme na dlouhé proužky, květák rozdělíme na malé růžičky, maso nakrájíme také na proužky, vše vložíme do vroucí vody a vaříme doměkka (asi 25 minut). Nakonec přidáme trochu másla a dochutíme solí a pepřem. Při podávání ozdobíme kudrnkou.
francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem, recept, polévky |
|