KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. června, sobota, svátek má: Jan


Francouzská žebírka

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francouzská žebírka potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 ks jehněčích žebírek
   • 2 stroužky česneku
   • sůl
   • pepř
   • bazalka
   • 0,5 dcl olivového oleje
   • 30 g másla
Recept francouzská žebírka připravíme takto:
Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou, postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem, namočíme do připravené směsi a opečeme po obou stranách na pánvi. Podáváme s kouskem másla a opečenými bramborami.





francouzská žebírka, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!