Dnes je 08. prosince, neděle, svátek má: Květoslava
Francouzská hovězí polévkaKategorie: polévky, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept francouzská hovězí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 0,5 kg hovězího masa s kostí • 0,5 kg slepičího masa • 1 svazek petrželové natě • 1 svazek celerové natě • 2 mrkve • 1 petržel • 100 g celeru • stroužek česneku • půlka zelené papriky • 150 g kapusty • pórek • olej • sůl • mletý černý pepř • celý černý pepř • 1 bobkový list • tymián Recept francouzská hovězí polévka připravíme takto: Hovězí a slepičí maso umyjeme a na několik minut zalijeme horkou vodou. Potom osušíme, osmahneme na rozehřátém oleji, zalijeme 2 l studené vody a při mírné teplotě vaříme společně s 1 nastrouhanou mrkví, umytými natěmi, celým černým pepřem, bobkovým listem a mletým pepřem alespoň 3 hodiny. Podle potřeby doléváme vodu. Všechnu ostatní zeleninu očistíme, nakrájíme, dáme do 1 l procezeného masového vývaru, osolíme a uvaříme doměkka. Nakonec do polévky vložíme nakrájené uvařené maso.
francouzská hovězí polévka, recept, polévky Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!