KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. dubna, čtvrtek, svátek má: Jaroslav


Fazolový hrnec

Kategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept fazolový hrnec potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g zelených fazolek
   • 500 g brambor
   • 2 cibule
   • 1 stroužek česneku
   • 250 g slaniny
   • 1 lžíce másla
   • 500 ml masového vývaru
   • 2 snítky čerstvé nebo 2 lžíce sušené saturejky
   • sůl
   • pepř
Recept fazolový hrnec připravíme takto:
Zelené fazolky očistíme, zbavíme vláken, omyjeme, nakrájíme na kousky nebo nalámeme. Brambory oloupeme, omyjeme a nahrubo pokrájíme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájíme na kosticky a rozškvaříme v kastrolu na rozehřátém másle. Na slanině pak zesklovatíme cibuli a zalijeme vývarem. Přidáme pokrájené brambory, fazolky a saturejku. Pod pokličkou na středním ohni dusíme asi 30 minut. Poté snítky saturejky z pokrmu vyjmeme. Osolíme jej a opepříme.





fazolový hrnec, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!