KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. srpna, úterý, svátek má: Bohuslav


Fazolové lusky dušené na slanině

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept fazolové lusky dušené na slanině potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g sterilovaných fazolových lusků
   • 50 g másla
   • mletý pepř
   • kousek slaniny
Recept fazolové lusky dušené na slanině připravíme takto:
Fazolové lusky slijeme, nakrájíme na větší kousky a prohřejeme v másle. Podle chuti opepříme. Při podávání posypeme jednotlivé porce nadrobno nakrájenou a dorůžova osmahnutou slaninou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Fazolové lusky dušené na slanině nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany   Houbami nadívaný celer ve slanině   Chobotničky dušené na víně   Kostičky s fazolovými lusky   Kuřecí ražniči ve slanině   Kýta na slanině   Marocké dušené maso  


fazolové lusky dušené na slanině, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!