KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. března, středa, svátek má: Ta»ána


Fazolová polévka

Kategorie: polévky, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept fazolová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg krůtího masa
   • 2 lžíce oleje
   • 250 g brambor
   • 425 ml konzervovaných rajčat
   • 100 g nakládaných bílých fazolí
   • 100 g zavářkových těstovin
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • 1 l vývaru ze slepičího bujónu
Recept fazolová polévka připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme olej, maso na něm krátce orestujeme a přelijeme ho vývarem. Vaříme asi 45 minut. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Spaříme a oloupeme rajčata. Nakrájíme je na kostičky. Fazole slijeme a vše dáme asi po 30 minutách k masu. V osolené vodě uvaříme těstoviny. Slijeme je a propláchneme. Dáme je do polévky, osolíme, opepříme a přidáme majoránku.





fazolová polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!