KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. srpna, čtvrtek, svátek má: Bartoloměj


Fazole po myslivecku

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept fazole po myslivecku potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g tenké klobásy
   • 400 g bílých fazolí
   • 100 g uzeného bůčka
   • 3 sušené hřiby
   • 1 cibule
   • 2 lžíce oleje
   • 2 lžíce rajčatového protlaku
   • 2 lžíce červeného vína
   • 1 lžička hořčice
   • 1 lžička citrónové šťávy
   • 1 lžíce hladké mouky
   • sůl
   • pepř
   • mletá paprika
   • 1 lžička vegety
   • 4 kuličky jalovce
Recept fazole po myslivecku připravíme takto:
Fazole a sušené hřiby umyjeme a namočíme každé zvlášť den předem. Vodu z fazolí slijeme, přidáme do ní hřiby i s vodou, ve které byly namočené, přidáme vegetu a vaříme. Nadrobno nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme na plátky nakrájenou klobásku a na proužky nakrájený bůček. Zaprášíme moukou a necháme lehce zčervenat. Pak přendáme k fazolím s hřiby. Fazole vaříme do měkka, přidáme protlak, hořčici, víno, citrónovou šťávu a jalovec. Nakonec dochutíme solí, paprikou a pepřem. Podáváme s chlebem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Fazole po myslivecku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Beraní hřbet po myslivecku   Zajíc po myslivecku  


fazole po myslivecku, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!