KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. října, neděle, svátek má: Sabina


Fasolada

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept fasolada potřebujeme tyto suroviny:

   • 1,5 l vývaru
   • 100g bílých fazolí
   • 100g brambor
   • 100g kořenové zeleniny podle chuti
   • 1 menší cibuli
   • dvě lžíce olivového oleje
   • 2 sladké papriky
   • 1 pórek na zdobení
   • polévkové koření
   • česnek podle chuti
   • oregano
   • sůl
   • pepř
Recept fasolada připravíme takto:
Den předem namočíme fazole do vývaru, aby nabobtnaly. Brambory nakrájíme na kostky a uvaříme ve vývaru společně s fazolemi. Brambory se rozvaří a zahustí vývar místo jíšky. Cibuli jemně nakrájíme a osmažíme na olivovém oleji společně s nakrájenou kořenovou zeleninou, česnekem a mletou paprikou. Pak ještě teplé přidáme do horkého vývaru, zamícháme a dochutíme kořením. Podle chuti můžeme přidat i nakrájenou uzeninu. Zdobíme krájeným pórkem a celerovou natí.





fasolada, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!