KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. srpna, úterý, svátek má: Bohuslav


Empanada de bacalao con pasas (Empanada s tresčí nádivkou a rozinkami)

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept empanada de bacalao con pasas (empanada s tresčí nádivkou a rozinkami) potřebujeme tyto suroviny:

   • 1200 g hladké mouky
   • 0,5 l mléka
   • 3 celá vejce
   • 100 g másla
   • 40 g kvasnic
   • 1 lžička soli
   • na nádivku: 0,25 l olivového oleje + 2 cibule nakrájené na kostičky + 2 nadrobno nakrájené papriky + 1 kg nadrobno nakrájené tresky + 150 g rozinek
Recept empanada de bacalao con pasas (empanada s tresčí nádivkou a rozinkami) připravíme takto:
Ze surovin připravíme vláčné těsto a necháme je v ledničce odležet. Smícháním potřebných ingrediencí připravíme nádivku. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a ty vyválíme v plát. Jeden plát dáme na vymazanýný plech, na plát rozprostřeme nádivku a zakryjeme druhým plátem. Potřeme rozšlehaným vejcem, těsto propícháme vidličkou a pečeme cca 20 minut v horké troubě. Podáváme teplé i studené k vínu nebo pivu.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Empanada de bacalao con pasas (Empanada s tresčí nádivkou a rozinkami) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Tresčí játra s cibulí  


empanada de bacalao con pasas (empanada s tresčí nádivkou a rozinkami), recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!