KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. dubna, čtvrtek, svátek má: Jaroslav


Džuveč

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept džuveč potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g mletého masa
   • 100 g rýže
   • 1/2 kg brambor
   • 4 cibule
   • 8 zelených paprik
   • 100 g sádla
   • 1/2 kg rajčat
   • sladká paprika
   • pepř
   • sůl
Recept džuveč připravíme takto:
Mleté maso dáme dusit na drobně pokrájenou cibuli a sádlo. Maso okořeníme a než zcela změkne, přidáme na kousky pokrájené papriky a plátky rajčat. Když se zelenina podusí, přidáme horkou vodou spařenou rýži a na vrch na plátky nakrájené brambory. Vše osolíme, poprášíme paprikou, podlijeme trochou vody nebo hovězího vývaru a dáme do trouby péct asi na hodinu.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Džuveč nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Jehněčí džuveč se zeleninou   Zeleninový džuveč  


džuveč, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!