Dnes je 18. ledna, pondělí, svátek má: Vladislav
Dušený králík s křenemKategorie: hlavní jídla, králičí masoHodnocení receptu:   Na recept dušený králík s křenem potřebujeme tyto suroviny: • 1 přední půlka králíka • 60 g másla • 40 g cibule • 6 zrnek pepře • 1 bobkový list • 1 lžíce octa • sůl • zelená petržel • tymián • masový vývar • křen Recept dušený králík s křenem připravíme takto: Maso naporcujeme a osolíme. Na rozpuštěném másle podusíme nadrobno nakrájenou cibuli a zelenou petržel, přidáme maso a koření, zakapeme octem a za občasného podlévání vývarem dusíme do měkka (60 až 80 minut). Měkké maso upravíme na nahřáté talíře, přelijeme je procezenou šťávou z udušeného králíka, posypeme čerstvě nastrouhaným křenem a podáváme s vařenými brambory.
dušený králík s křenem, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!