KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. října, středa, svátek má: Lukáš


Dušené zelí s flíčky

Kategorie: hlavní jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dušené zelí s flíčky potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 hlávka zelí
   • 150 g paprikového boku
   • 1 telecí párek
   • 1 cibule
   • 2 vejce natvrdo
   • 300 g vařených flíčků
   • sůl
   • pepř
   • drcený kmín
Recept dušené zelí s flíčky připravíme takto:
Zelí nakrájíme na nudličky, dáme do vroucí vody a 10 minut povaříme. V druhém hrncí rozškvaříme paprikový bok, na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme povařené a scezené zelí, osolíme a opepříme, přidáme kmín a nakrájený párek a přikryté vaříme. Až se odpaří všechna voda, přidáme zvlášť uvařené flíčky a na tvrdo uvařená a na kousky nakrájená vejce.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené zelí s flíčky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Alsaské zelí   Bílé zelí s jehněčím masem a jablky   Bramborák se zelím   Bramborové pirohy se zelím   Bramborové šišky s kysaným zelím   Bramborové špalky s uzeným masem a se zelím   Brambory se zelím a smetanou   Brambory zapečené s masem a bílým zelím   Brambory zapečené se zelím   Bůček na zelí   Bůček v zelí   Celozrnné špagety s kysaným zelím a uzeným tofu   Čínské zelí s tofu a rýží   Dalmátské dušené hovězí maso   Divočák na pivě se zelím   Dušené brambory s čerstvými houbami   Dušené brambory s kedlubnami   Dušené fazole se slaninou   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené kapří mlíčí   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené kuře na zelenině   Dušené kuře s bílou omáčkou   Dušené kuře s brokolicí   Dušené kuře se zeleninou   Dušené řízky   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené václavky   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Dušené žampiony s bambusem   Fazole se zelím a s pohankou   Filé s kysaným zelím   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hrách zapékaný se zelím   Chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím   Irské dušené maso  


dušené zelí s flíčky, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!