KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 28. června, středa, svátek má: Lubomír


Dušené vepřové koleno

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dušené vepřové koleno potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 vepřové koleno
   • sůl
   • česnek
   • červená paprika
   • 2 cibule
   • 1 bobkový list
   • 3 kuličky nového koření
   • 6 kuliček pepře
   • kmín
Recept dušené vepřové koleno připravíme takto:
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme celé 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř, zalejeme vodou, trochu více osolíme a dáme asi na 50 minut vařit. Pak dáme do remosky nakrájenou cibuli, na ni položíme uvařené koleno obrané od kosti, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kmínem a paprikou, podlijeme trochou vývaru, ve kterém se koleno vařilo a ještě asi 20-30 minut pečeme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené vepřové koleno nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Balkánské vepřové kotlety   Čínské vepřové v karamelu   Dalmátské dušené hovězí maso   Dušené brambory s čerstvými houbami   Dušené brambory s kedlubnami   Dušené fazole se slaninou   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené kapří mlíčí   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené kuře na zelenině   Dušené kuře s bílou omáčkou   Dušené kuře s brokolicí   Dušené kuře se zeleninou   Dušené řízky   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené václavky   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Dušené zelí s flíčky   Dušené žampiony s bambusem   Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry   Hovězí maso dušené se zeleninou   Chop-Suey z vepřového masa   Irské dušené maso   Karbanátky dušené na víně   Kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa   Líná bába z vepřového masa   Normandské vepřové kotlety   Ovar z vepřové hlavy   Pečené koleno na černém pivě   Pikantní vepřové kotlety   Pikantní vepřové plátky II   Plněné vepřové řízky   Plněné vepřové žebro   Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou   Sicilské dušené jehněčí se sýrem   Slovinské vepřové filé   Smažené vepřové závitky  


dušené vepřové koleno, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!