KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. února, středa, svátek má: Petr


Dušené václavky

Kategorie: hlavní jídla, houby, pokrmy z hub

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dušené václavky potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 talíř klobouků václavek
   • 2 lžíce sádla
   • sůl
   • pepř
   • mletá červená paprika
   • česnek
   • sójová omáčka
Recept dušené václavky připravíme takto:
Houby nakrájíme na kousky, propláchneme ve studené vodě a necháme okapat. Na pánvi rozpálíme sádlo, přidáme václavky, osolíme a opepříme, přidáme špetku papriky a necháme vydusit šťávu. Pak přidáme česnek a dochutíme sójovou omáčkou. Dušené václavky podáváme s chlebem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené václavky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Dalmátské dušené hovězí maso   Dušené brambory s čerstvými houbami   Dušené brambory s kedlubnami   Dušené fazole se slaninou   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené kapří mlíčí   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené kuře na zelenině   Dušené kuře s bílou omáčkou   Dušené kuře s brokolicí   Dušené kuře se zeleninou   Dušené řízky   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Dušené zelí s flíčky   Dušené žampiony s bambusem   Hovězí maso dušené se zeleninou   Irské dušené maso   Karbanátky dušené na víně   Sicilské dušené jehněčí se sýrem   Vepřové dušené na pivě  


dušené václavky, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!