KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. listopadu, pátek, svátek má: Emílie


Dušené telecí maso II

Kategorie: hlavní jídla, telecí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dušené telecí maso potřebujeme tyto suroviny:

   • 350 g telecího masa
   • 1 cibule
   • 450 g konzervovaných rajčat
   • 165 ml konzervované rajčatové šťávy
   • 3 mrkve nakrájené
   • 1 tuřín
   • půl lžičky sušeného drceného tymiánu
   • 1 lžíce kukuřičné mouky
   • olej
   • 1 lžíce vody
Recept dušené telecí maso připravíme takto:
Z masa odřežeme pečlivě všechen tuk z okrajů masa, maso nakrájíme na cca 2 cm kostky a opečeme na středním ohni s cibulí nakrájenou na klínky dohněda. Tuk pak z pánve odlijeme, do pánve přidáme scezená rajčata, rajčatovou šťávu a tymián, přivedeme k varu a na mírném ohni dusíme pod pokličkou 25 minut. Potom přidáme mrkev nakrájenou na jednocentimetrové kousky a tuřín (nahrubo nasekaný) a vaříme dalších 25 až 30 minut, až je zelenina chrupavá. Mouku rozmícháme se studenou vodou, zahustíme tím guláš a ještě chvíli povaříme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené telecí maso II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Anglická telecí játra   Balkánské telecí kotlety   Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Bosenské masové kuličky   Bostonské telecí řízečky   Burgundské hovězí maso   Dalmátské dušené hovězí maso   Drůbeží maso v alobalu   Dušená telecí játra   Dušená telecí játra se slaninou   Dušené brambory s čerstvými houbami   Dušené brambory s kedlubnami   Dušené fazole se slaninou   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené kapří mlíčí   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené kuře na zelenině   Dušené kuře s bílou omáčkou   Dušené kuře s brokolicí   Dušené kuře se zeleninou   Dušené řízky   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené václavky   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Dušené zelí s flíčky   Dušené žampiony s bambusem   Dušený telecí mozeček s vejci   Grilovaná telecí játra s pomeranči   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři   Hovězí maso na pepři II   Hovězí maso na pivě   Hovězí maso na rajčatech  


dušené telecí maso ii, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!