KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. listopadu, pondělí, svátek má: Nikola


Dušené hovězí maso s křenem

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dušené hovězí maso s křenem potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g libového hovězího masa
   • 2 cibule
   • 1 křen
   • rostlinný tuk
   • pepř
   • sůl
   • mouka
Recept dušené hovězí maso s křenem připravíme takto:
Do masa uděláme nožem kapsu, osolíme a opepříme. Na jemném struhadle nastrouháme křen, smícháme s několika lžícemi rostlinného tuku, vyšleháme a dochutíme solí. Timto křenem pak naplníme kapsu, uzavřeme, maso dáme na rozpálený rostlinný tuk, ze všech stran opečeme a vyndáme. Na výpeku osmahneme dohněda cibule nakrájené nadrobno, zalijeme vodou, vrátíme maso, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Až je maso měkké, tak šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a chvíli povaříme. Maso nakrájíme na plátky, dáme do druhého hrnce, přecedíme na ně omáčku a uchováme v teple.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené hovězí maso s křenem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Arabská hovězí játra   Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Boloňský hovězí hrnec   Bosenské masové kuličky   Brambory plněné mletým hovězím   Burgundské hovězí maso   Candát na slanině s křenem   Cikánská hovězí pečeně   Dalmátské dušené hovězí maso   Domácí hovězí roštěná   Drůbeží maso v alobalu   Dušená hovězí plec na šalotce   Dušené brambory s čerstvými houbami   Dušené brambory s kedlubnami   Dušené fazole se slaninou   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené kapří mlíčí   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené kuře na zelenině   Dušené kuře s bílou omáčkou   Dušené kuře s brokolicí   Dušené kuře se zeleninou   Dušené řízky   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Dušené telecí v římském hrnci   Dušené václavky   Dušené vepřové koleno   Dušené vepřové kotlety   Dušené vepřové ledvinky   Dušené zelí s flíčky   Dušené žampiony s bambusem   Dušený králík s křenem   Grilovaný hovězí jazyk   Guláš z hovězí oháňky   Hortobadské hovězí plátky   Hovězí eintopf   Hovězí guláš   Hovězí guláš Jadran   Hovězí guláš na pivě  


dušené hovězí maso s křenem, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!