KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. dubna, úterý, svátek má: Marek


Dunajské halászlé

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dunajské halászlé potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg kapra
   • 15 dkg cibule
   • 5 dkg domácí mleté sladké papriky
   • 2 dkg soli
   • 2-3 pálivé papričky
Recept dunajské halászlé připravíme takto:
Kapra očistíme, zbavíme hlavy, ocasu a naporcujeme, odstraníme drtící destičku. Nadrobno nakrájenou cibuli a ryby přivedeme do varu ve třech litrech vody. Přidáme sůl, polovinu mleté sladké papriky a pálivé papričky. Po půlhodinovém vaření přidáme druhou polovinu mleté sladké papriky a vaříme ještě 5 minut.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Dunajské halászlé nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Balatonské halászlé  


dunajské halászlé, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!