KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. března, pátek, svátek má: Gabriel


Drůbeží maso v alobalu

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept drůbeží maso v alobalu potřebujeme tyto suroviny:

   • 500g drůbežího masa
   • 750g nových brambor
   • 150g žampionů
   • 200g cibule
   • 100ml bílého vína
   • tymián
   • bazalka
   • špetka chilli
   • zázvor,černý pepř
   • sůl
Recept drůbeží maso v alobalu připravíme takto:
Cibuli nakrájíme na kolečka a na troše oleje krátce osmahneme, přidáme koření a až začne vonět, vše odstavíme. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a rozložíme na připravený alobal. Maso naklepeme, osolíme a položíme na vrstvu brambor. Na maso rozložíme na plátky rozkrájené žampiony, a vše zalijeme vínem. Poté přidáme směs z pánve a alobal dobře uzavřeme. Pečeme asi třičtvrtě hodiny.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží maso v alobalu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Bosenské masové kuličky   Burgundské hovězí maso   Dalmátské dušené hovězí maso   Drůbeží játra na cibulce   Drůbeží játra na jehle   Drůbeží játra na kari   Drůbeží játra na medu   Drůbeží játra na pikantní způsob   Drůbeží játra na víně   Drůbeží játra se smetanou   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři   Hovězí maso na pepři II   Hovězí maso na pivě   Hovězí maso na rajčatech   Hovězí maso na zázvoru   Hovězí maso na žampionech   Hovězí maso s brokolicí   Hovězí maso s křenovou omáčkou   Hovězí maso s pažitkovou omáčkou   Hovězí maso s pikantními fazolemi   Hovězí maso s rukolou   Hovězí maso se sójovými klíčky   Hovězí maso v rajské omáčce   Hovězí maso v zelenině   Hrbaté maso   Irské dušené maso   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Kapr v alobalu   Králičí maso na hořčici   Krůtí maso s fazolovým ragú  


drůbeží maso v alobalu, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!