Dnes je 22. ledna, pátek, svátek má: Slavomír
Drůbeží játra na jehleKategorie: hlavní jídla, vnitřnostiHodnocení receptu:   Na recept drůbeží játra na jehle potřebujeme tyto suroviny: • 500 g drůbežích jater • 200 g slaniny • sůl • mletý černý pepř • oregano • olej Recept drůbeží játra na jehle připravíme takto: Játra očistíme od bílých žilek a blanek, nakrájíme na větší kousky, opláchneme a necháme odkapat. Pak je opepříme, obalíme v oreganu, jednotlivé kousky zabalíme do plátků slaniny, napíchneme na špíz, zakápneme olejem a necháme asi hodinu odležet. Pak za občasného potírání olejem grilujeme ze všech stran (asi 10 minut). Hotová drůbeží játra na jehle osolíme až před podáváním.
drůbeží játra na jehle, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!