![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad ![]() • 1 balení kvalitního rybího filé • sůl • pepř • vejce • hladká mouka • strouhanka • kousek másla Recept domácí rybí prsty připravíme takto:
Rybí filé rozmrazíme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na pravidelné proužky, které obalíme postupně v hladké mouce, rozšlehaném vejci se solí a pepřem a ve strouhance. Takto připravené rybí prsty dáme na plech, na každý kousek položíme hoblinku másla a pečeme v předehřáté troubě při 200°C přibližně 15 minut. Pak rybí prsty otočíme a dopečeme. Rybí prsty podáváme nejlépe s vařenými brambory nebo bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Domácí rybí prsty nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Dánské rybí karbanátky Domácí guláš Domácí hovězí roštěná Domácí jitrnice Domácí kefírové placky Domácí lift Domácí müsli Domácí sekaná Domácí vinná klobása Domácí žemlovka Dunajská rybí klobása Grilované rybí filé Labužnické rybí filé Letní rybí polévka Rybí filé na olivách Rybí filé na pivě Rybí filé na rajčatech Rybí filé na zelenině Rybí filé po indicku Rybí filé po pražsku Rybí filé pro diabetiky Rybí filé s brokolicí Rybí filé s fazolkami Rybí filé s houbovou omáčkou Rybí filé s křenem Rybí filé se sýrem Rybí filé se žampióny Rybí filé v pivním těstě Rybí filé v pomerančové omáčce Rybí filé zapečené s rajčaty a nivou Rybí filety s dušeným baklažánem a rajčaty Rybí guláš Rybí guláš II Rybí guláš z filé Rybí karbanátky Rybí karbanátky II Rybí kotlík Rybí paela Rybí paprikáš Rybí perkelt Sýrové rybí krokety Těstoviny s rybím filé Zapečené rybí filé s pórkem a sýrem domácí rybí prsty, recept, hlavní jídla |
|