KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. března, sobota, svátek má: Marian


Divočák na pivě se zelím

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept divočák na pivě se zelím potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g kančího masa
   • 200 g anglické slaniny
   • 500 g kysaného zelí
   • 250 ml zakysané smetany
   • cibule
   • 8 listů zelí
   • 100 g másla
   • 500 ml světlého piva
   • 100 g sádla
   • 5 stroužků česneku
   • mrkev
   • petržel
   • půl celeru
   • divoké koření
   • celý pepř
   • sůl
Recept divočák na pivě se zelím připravíme takto:
Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření. Přidáme na malé nudličky nakrájené a osolené maso a zprudka opečeme. Přidáme zakysané zelí. Listy syrového zelí spaříme a rozklepeme. Na každý plát dáme masozeleninovou směs a zavineme. Vytvořené závitky vložíme na tuk orestované slaniny. Obložíme zbylou zeleninovou směsí a zalijeme pivem. Dusíme v troubě do měkka, maso vyjmeme a výpek zahustíme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Divočák na pivě se zelím nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bramborák se zelím   Bramborové pirohy se zelím   Bramborové šišky s kysaným zelím   Bramborové špalky s uzeným masem a se zelím   Brambory se zelím a smetanou   Brambory zapečené s masem a bílým zelím   Brambory zapečené se zelím   Celozrnné špagety s kysaným zelím a uzeným tofu   Fazole se zelím a s pohankou   Filé s kysaným zelím   Guláš z divočáka a s jeřabinami   Hovězí guláš na pivě   Hovězí maso na pivě   Hovězí na černém pivě   Hovězí na pivě   Hovězí nudličky na pivě   Hovězí plátky na pivě   Hrách zapékaný se zelím   Chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím   Kachní guláš se zelím   Kachní prsa na černém pivě   Kachní stehna na pivě   Kapr dušený na pivě   Kapr na pivě   Klobásníky s kysaným zelím   Kotlety se zelím   Králík na černém pivě   Králík na pivě   Krkovice plněná kysaným zelím   Kuřecí nákyp s kysaným zelím   Losos na pivě   Nudle se zelím   Nudle se zelím a houbami   Opečená šunka se zelím   Paprikové lusky plněné kysaným zelím a rozinkami   Pečená kachna s červeným zelím   Pečené koleno na černém pivě   Pikantní kuličky na pivě   Plněné bramborové knedlíky s dušeným zelím   Podkarpatská slepice se zelím   Rybí filé na pivě   Rýže se zelím a mletým masem   Sedlácké brammbory se zelím   Smažený řízek z divočáka   Staročeské kuře se zelím   Střapačky se zelím   Sumec s čínským zelím   Špecle s kysaným zelím a uzeným masem   Telecí maso s kysaným zelím   Těstoviny se zelím  


divočák na pivě se zelím, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!