KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. srpna, neděle, svátek má: Bernard


Dijonské vepřové řízky

Kategorie: minutky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dijonské vepřové řízky potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 vepřové řízky (každý 1,5 cm silný)
   • 1 stroužek česneku
   • 1 lžíce dijonské hořčice
   • 1,5 lžičky nasekaného čerstvého kopru
   • 2 lžíce přepuštěného másla
   • sůl
   • černý pepř
   • snítky kopru na ozdobu
Recept dijonské vepřové řízky připravíme takto:
Česnek oloupeme, nasekáme a smícháme s hořčicí a koprem. Řízky naklepeme na tloušťku asi 0,5 cm a potřeme česnekovohořčicovokoprovou pastou z obou stran. Ve velké pánvi rozpálíme lžíci másla a při střední teplotě řízky opečeme z obou stran asi 2 minuty. Hotové řízky osolíme, opepříme, ozdobíme snítkami kopru a ihned podáváme se zeleným salátem s parmazánem a krutony.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Dijonské vepřové řízky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Benátské řízky   Holštýnské řízky   Jehněčí přírodní řízky   Medailonky z vepřové panenky s vejci a sýrem   Ovčácké řízky   Pikantní vepřové nudličky   Plněné dančí řízky   Přírodní telecí řízky   Přírodní vepřové řízky   Rychtářské řízky   Smažené vepřové nudličky   Steaky z vepřové panenky se zeleninou   Vepřové kostičky se sladkými paprikami   Vepřové kotlety po cikánsku   Vepřové kotlety s jablkem a sýrem   Vepřové ledvinky s mandlemi   Vepřové medailónky s vínovou omáčkou   Vepřové nudličky s pórkem a žampiony na smetaně   Vepřové nudličky se zeleninou   Vepřové řízky s křenem   Vepřové s nudlemi a žampionovou omáčkou   Vídeňské telecí řízky  


dijonské vepřové řízky, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!