KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. května, úterý, svátek má: Vladimír


Debrecínská roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept debrecínská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g hovězí roštěné
   • 50 g šunky
   • 100 g hub
   • 1 lžíce kysené lahůdkové smetany
   • 2 rajčata
   • 2 zeleninové papriky
   • 1 pálivá paprička
   • 1 cibule
   • 50 g sádla
   • 20 g hladké mouky
   • masový vývar
   • sůl
   • pepř
   • nadrobno nakrájená zelená petrželka
Recept debrecínská roštěná připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a z obou stran opečeme na sádle. Potom odložíme do tepla. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme šunku nakrájenou na nudle, nakrájené houby a papriky bez jader. Osmahneme, podlijeme masovým vývarem, přidáme roštěnky, nakrájená rajčata a nasekanou pálivou papričku a dusíme doměkka. Hotové roštěnky pokapeme smetanou a posypeme petrželkou a podáváme s dušenou rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Debrecínská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Budvarská roštěná   Ďábelská roštěná   Debrecínská svíčková pečeně   Domácí hovězí roštěná   Francouzská roštěná   Hovězí roštěná   Hovězí roštěná dušená v mrkvi   Hovězí roštěná na zelenině   Hovězí roštěná po srbsku   Kavkazská roštěná   Koňská roštěná dušená na rajčatech   Labužnická roštěná   Lomnická roštěná   Maďarská roštěná   Pastýřská roštěná   Roštěná na houbách   Roštěná na smetaně   Roštěná se šunkou a pečeným vejcem   Rýnská roštěná   Staročeská roštěná   Zámecká roštěná   Zapékaná roštěná se sýrem   Znojemská roštěná  


debrecínská roštěná, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!