![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g hovězí roštěné • 50 g šunky • 100 g hub • 1 lžíce kysené lahůdkové smetany • 2 rajčata • 2 zeleninové papriky • 1 pálivá paprička • 1 cibule • 50 g sádla • 20 g hladké mouky • masový vývar • sůl • pepř • nadrobno nakrájená zelená petrželka Recept debrecínská roštěná připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a z obou stran opečeme na sádle. Potom odložíme do tepla. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme šunku nakrájenou na nudle, nakrájené houby a papriky bez jader. Osmahneme, podlijeme masovým vývarem, přidáme roštěnky, nakrájená rajčata a nasekanou pálivou papričku a dusíme doměkka. Hotové roštěnky pokapeme smetanou a posypeme petrželkou a podáváme s dušenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Debrecínská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Budvarská roštěná Ďábelská roštěná Debrecínská svíčková pečeně Domácí hovězí roštěná Francouzská roštěná Hovězí roštěná Hovězí roštěná dušená v mrkvi Hovězí roštěná na zelenině Hovězí roštěná po srbsku Kavkazská roštěná Koňská roštěná dušená na rajčatech Labužnická roštěná Lomnická roštěná Maďarská roštěná Pastýřská roštěná Roštěná na houbách Roštěná na smetaně Roštěná se šunkou a pečeným vejcem Rýnská roštěná Staročeská roštěná Zámecká roštěná Zapékaná roštěná se sýrem Znojemská roštěná debrecínská roštěná, recept, hlavní jídla |
|