Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad
Dánské rybí karbanátkyKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept dánské rybí karbanátky potřebujeme tyto suroviny: • 500 g filé • 1 cibule • 1 vejce • 100 g tvarohu • 1 lžíce strouhanky • 6 lžic oleje • sůl • pepř • petrželka • hladká mouka na obalení Recept dánské rybí karbanátky připravíme takto: Filé opláchneme a povaříme v páře 10 až 15 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno a vmícháme vejce, tvaroh, sůl, pepř, strouhanku a nasekanou petrželku. Do směsi přidáme ještě povařené filé a vše rozmixujeme. Z hotové směsi děláme karbanátky, které obalíme v mouce a na rozpáleném oleji je osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem.
dánské rybí karbanátky, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!