Dnes je 21. ledna, čtvrtek, svátek má: Běla
Dánské karbanátkyKategorie: hlavní jídla, mleté masoHodnocení receptu:   Na recept dánské karbanátky potřebujeme tyto suroviny: • 500 g rybího filé • 1 vejce • 100 g tvarohu • 1 cibule • 1 lžíce strouhanky • 6 lžic oleje • petrželka • sůl • pepř • hladká mouka Recept dánské karbanátky připravíme takto: Filé opláchneme a povaříme v páře (10-15 minut). Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, sůl, pepř, strouhanku a nasekanou petrželku, promícháme, přidáme povařené filé a vše rozmixujeme. Ze směsi vytvoříme karbanátky, které obalíme v mouce a na rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. Dánské karbanátky podáváme s bramborovou kaší.
dánské karbanátky, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!