KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. června, čtvrtek, svátek má: Petr a Pavel


Ďábelský ocásek

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ďábelský ocásek potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g vepřové kýty
   • 1 malá salátová okurka
   • 1-2 ks feferonky,1 cibule
   • 1 malý pórek
   • kečup
   • 2 rajčata
   • sojová omáčka
   • pepř
   • sůl
Recept ďábelský ocásek připravíme takto:
Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, každý plátek ještě dvakrát prořízneme tak, aby na konci zůstal spojený, a upleteme z něj copánek. Na konci sepneme špejlí. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme copánky z obou stran. Mezitím co maso restujeme, oloupeme si cibuli a na kolečka ji i s omytými rajčaty nakrájíme. Na proužky nakrájíme očištěnou okurku a pórek. Feferonky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Zeleninou zasypeme maso na pánvi, promícháme a společně ještě chvíli restujeme. Ke konci přidáme kečup. Ochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Ďábelský ocásek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Ďábelský guláš   Ďábelský králík   Ďábelský šleh   Vepřové maso na ďábelský způsob  


ďábelský ocásek, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!