KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. srpna, pondělí, svátek má: Johana


Ďábelské mašle

Kategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ďábelské mašle potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g těstovin (farfalle)
   • 2 feferonky
   • 100 g naložených nebo sušených rajčat
   • 250 g anglické slaniny
   • 1 stroužek česneku
   • 350 ml masového vývaru
   • 3 lžíce rajského protlaku
   • 100 g černých oliv
   • čerstvá bazalka
   • sůl
   • pepř
Recept ďábelské mašle připravíme takto:
Těstoviny uvaříme podle návodu uvedeného na obalu. Feferonky omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájejíme na tenké proužky. Rajčata nakrájejíme na kostičky. Slaninu nakrájejíme na nudličky a opečeme na pánvi spolu s prolisovaným česnekem a feferonkami. Zalijeme vývarem, přidáme rajčata a vaříme asi 5 minut. Přimícháme rajský protlak, polovinu oliv, opepříme a osolíme. Uvařené teplé mašličky rozdělíme na talíře, zalijeme omáčkou a ozdobte zbylými olivami a lístky bazalky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Ďábelské mašle nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Ďábelské fazole   Ďábelské kotlety   Ďábelské kuře   Ďábelské ragú   Ďábelské špagety   Zapečené ďábelské lívance  


ďábelské mašle, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!