![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 roštěnky • 10 dkg cibule • 5 stroužků česneku • 2 kapie • 2 dkg okurek • hořčice • paprika • středně velký křen • worcester • pepř • sůl • jeden malý rajský protlak • tatarská omáčka • olej Recept ďábelská roštěná připravíme takto:
Rošťenky důkladně očistíme, odřízneme okrajové blány a tučnější části masa. Okraje nařízneme, aby se roštěná při grilování nekroutila. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Poté necháme roštěnky zhruba hodinu odležet v ledničce. Na pánvičku nalijeme olej, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kterou zpěníme. Poté přidáme na nudličky nakrájené kapie, na plátky pokrájené okurky, papriku, rajský protlak, česnek, hořčici, sůl a pepř. Vše podusíme, dokud okurky nezměknou. Roštěnou grilujeme zhruba 6 minut po každé straně. Na závěr roštěnou postříkáme worcesterem a přidáme připravenou zeleninovou směs. Přidáme trochu tatarky a dochutíme trochou nastrouhaného křenu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ďábelská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Budvarská roštěná Ďábelská játra Ďábelská omáčka Debrecínská roštěná Domácí hovězí roštěná Francouzská roštěná Hovězí roštěná Hovězí roštěná dušená v mrkvi Hovězí roštěná na zelenině Hovězí roštěná po srbsku Kavkazská roštěná Koňská roštěná dušená na rajčatech Labužnická roštěná Lomnická roštěná Maďarská roštěná Pastýřská roštěná Roštěná na houbách Roštěná na smetaně Roštěná se šunkou a pečeným vejcem Rýnská roštěná Staročeská roštěná Zámecká roštěná Zapékaná roštěná se sýrem Znojemská roštěná ďábelská roštěná, recept, hlavní jídla |
|