KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Crème fraîche

Kategorie: přílohy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept crème fraîche potřebujeme tyto suroviny:

   • 150 ml šlehačky (30% a více)
   • 150 ml kysaného mléka
Recept crème fraîche připravíme takto:
Šlehačku a kysané mléko smícháme, nalijeme do čisté sklenice a necháme na teplém místě (stačí pokojová teplota) alespoň 24 hodin. Až směs zhoustne, dáme ji do ledničky. Před použitím našleháme. V uzavřené sklenici vydrží v ledničce asi 5 dní.





crème fraîche, recept, přílohy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!