Dnes je 22. ledna, pátek, svátek má: Slavomír
Chřest s holandskou omáčkouKategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídlaHodnocení receptu:   Na recept chřest s holandskou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • čerstvý chřest • 3 žloutky • 220 g másla • půlka citronu • sůl • bílý pepř Recept chřest s holandskou omáčkou připravíme takto: Chřest oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Pak vyndáme a necháme okapat. Žloutky s vodou vyšleháme v rendlíku se silným dnem do pěny, rendlík vložíme do vodní lázně a za stálého intenzivního šlehání připravíme hustou pěnu (nesmí se přehřát, jinak se srazí). Odstavíme a za stálého šlehání vmícháme přepuštěné máslo. Dochutíme citronovou šťávou, solí a bílým pepřem.
chřest s holandskou omáčkou, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!