KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Chorizo karbanátky

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept chorizo karbanátky potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g mletého vepřového
   • 1 lžíce sladké uzené papriky
   • 2 lžičky pálivé papriky
   • 2 stroužky rozdrceného česneku
   • 1 lžíce soli
   • 1,5 lžíce fenyklu
   • čtvrt lžíce cayenského pepře
   • 50 ml červeného vína
   • čerstvě rozdrcený černý pepř
Recept chorizo karbanátky připravíme takto:
Fenyklová semínka lehce osmahneme a řádně promícháme se všemi ostatními ingrediencemi, zakryjeme a necháme v lednici uležet minimálně 24 hodin. Pak ze směsi tvarujeme menší placičky a na rozpáleném oleji je osmahneme pár minut z obou stran. Chorizo karbanátky podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.





chorizo karbanátky, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!