KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. srpna, pondělí, svátek má: Johana


Chobotnice na víně

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept chobotnice na víně potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 kg chobotnice
   • 2 čajové šálky červeného vína
   • čajový šálek oleje
   • bobkový list
   • pepř
   • hlávkový salát
Recept chobotnice na víně připravíme takto:
Umytou chobotnici vložíme do hrnce, podlijeme vínem, olejem, přidáme pepř a bobkový list. Na mírném ohni vaříme asi hodinu. Až chobotnice změkne, necháme jí vychladnout a pokrájíme na malé kousky. Na mísu položíme hlávkový salát a na něj chobotnici a podáváme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Chobotnice na víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Hovězí maso na víně   Hrušky na víně   Chobotnice na víně s oreganem   Chobotničky dušené na víně   Jelení ragú s hříbky na červeném víně   Losos na bílém víně   Okoun na víně   Špekáčky s cibulí na víně   Vepřové maso s cibulí na víně  


chobotnice na víně, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!