KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. srpna, pondělí, svátek má: Johana


Chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g vepřového bůčku
   • 600 g syrových brambor
   • 250 g vařených brambor (z minulého dne)
   • 1-2 vejce
   • 200 g hrubé mouky
   • 300 g sterilovaného červeného zelí
   • 1 cibule
   • sůl
   • kmín
   • cukr
   • ocet
Recept chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím připravíme takto:
Vepřový bůček nakrájíme na kostičky, dáme do kastrolu, mírně podlijeme vodou a zvolna škvaříme. Vařené i syrové oškrábané brambory najemno nastrouháme, přidáme vejce, hrubou mouku a sůl a řádně promícháme. Ze vzniklého těsta pomocí lžíce tvoříme noky, které zvolna vaříme ve vroucí osolené vodě. Až jsou škvarky téměř zlatavé, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, krátce osmahneme, pak přidáme červené sterilované zelí, kmín, sůl, cukr a podle potřeby dochutíme octem. Nakonec přidáme uvařené noky (chlupaté knedlíky) a krátce prohřejeme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Banánové knedlíky   Bramborák se škvarky   Bramborák se zelím   Bramborové knedlíky plněné houbami   Bramborové knedlíky s třešněmi   Bramborové knedlíky s tvarohem   Bramborové knedlíky se švestkami   Bramborové pirohy se zelím   Bramborové šišky s kysaným zelím   Bramborové špalky s uzeným masem a se zelím   Brambory se zelím a smetanou   Brambory zapečené s masem a bílým zelím   Brambory zapečené se zelím   Celozrnné špagety s kysaným zelím a uzeným tofu   Divočák na pivě se zelím   Drštky na paprice se škvarky a uzeným masem   Fazole se zelím a s pohankou   Filé s kysaným zelím   Hanácké tvarohové knedle (knedlíky) sladké   Hanácké tvarohové knedle (knedlíky) slané   Hovězí guláš s červenými fazolemi   Hrách zapékaný se zelím   Chlupaté knedlíky s uzeným masem   Chorvatské švestkové knedlíky   Jablečné knedlíky se skořicí   Jahodové knedlíky   Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou   Kachní guláš se zelím   Klobásníky s kysaným zelím   Knedlíky s vajíčkem   Knedlíky s vajíčkem II   Kotlety se zelím   Krkovice plněná kysaným zelím   Kuřecí nákyp s kysaným zelím   Kuřecí směs s červenými fazolkami   Kus-kus s červenými fazolemi   Kynuté knedlíky meruňkové s tvarohem   Kynuté ovocné knedlíky   Meruňkové knedlíky   Nudle se zelím   Nudle se zelím a houbami   Opečená šunka se zelím   Paprikové lusky plněné kysaným zelím a rozinkami   Pečená kachna s červeným zelím   Plněné bramborové knedlíky s dušeným zelím   Plněné tvarohové knedlíky   Podkarpatská slepice se zelím   Rýže se zelím a mletým masem   Sedlácké brammbory se zelím   Srnčí kýta s červeným vínem  


chlupaté knedlíky se škvarky a červeným zelím, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!