Dnes je 24. ledna, neděle, svátek má: Milena
Česneková jehněčí žebraKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept česneková jehněčí žebra potřebujeme tyto suroviny: • jehněčí žebra • brambory • 3 rajčata • malé cibulky • česnek • olej • sůl • pepř • kari • plnotučná hořčice • černé olivy Recept česneková jehněčí žebra připravíme takto: Olej smícháme s prolisovaným česnekem, přidáme sůl a pepř, promícháme. Touto směsí potřeme žebra a necháme odležet nejlépe přes noc. Pak je dáme na pekáč, potřeme kari smíchaným se 3 lžícemi hořčice, přidáme trošku másla, přikryjeme a pečeme 2 hodin v troubě při 150°C. Posledních 20 minut pečeme bez pokličky. Mezitím uvaříme brambory v osolené vroucí vodě se solí a troškou kari. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájená rajčata s cibulkami, na kolečka nakrájené olivy a trošku výpeku ze žeber a restujeme do změknutí. Dochutíme petrželkou.
česneková jehněčí žebra, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!