KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. ledna, neděle, svátek má: Slavomír


Česnečka

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept česnečka potřebujeme tyto suroviny:

   • uzené maso
   • mrkev
   • celer
   • pórek
   • česnek
   • sůl
   • pepř
   • uvařené kroupy
Recept česnečka připravíme takto:
Uzené maso nakrájíme na kostičky a povaříme cca 30 minut. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a celer, na kolečka nakrájený pórek, uvařené kroupy a prolisovaný česnek, ochutíme pepřem a solí a opět povaříme. Česnečku podáváme například s chlebem nebo topinkou.





česnečka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!